Schoonmaakfirma Antwerpen - Vraag Onze Schoonmaak Tarieven

Published Dec 14, 21
6 min read

Top 10 Schoonmaakbedrijven In Antwerpen - Prijzen & Reviews

In onderstaande schema zie je de gemiddelde prijzen voor het schoonmaken van de verschillende ruimtes van een kantoorgebouw per m2. Let er dus wel op dat dit periode schoonmaakwerkzaamheden betreft. Wil je een eenmalige schoonmaakklus laten doen? Dan zullen de prijzen aanzienlijk stijgen. Kantoor (150 – 250 m2) € 0.

Wat Kost Een Schoonmaakster Voor Burelen?De Kosten Van Een Schoonmaakbedrijf, Wij Geven U Een Indicatie


05 € 15 Entreehal 100 € 0. 05 € 5 Laat je bijvoorbeeld één keer per week schoonmaken. Dan ben je voor bovenstaande kantoor 18. 356 euro kwijt. Let er wel op dat dit een gemiddelde prijsindicatie is. Tevens is dit ook een prijsindicatie voor meerdere keren schoonmaken per week.

000 vierkante meter betaal je gemiddeld tussen de 12. 000 en 15. 000 euro per jaar. Bespaartips van My, Go Je kunt op de volgende manieren de kosten drukken voor het schoonmaakwerk: Het klinkt simpel, maar het is doorgaans goedkoper om een schoonmaakbedrijf in te huren dan je kantoorpand door je eigen medewerkers te laten schoonmaken.

Top 10 Schoonmaakbedrijven In Antwerpen - Prijzen & Reviews

Kies niet meteen het dichtstbijzijnde en goedkoopste schoonmaakbedrijf. Lees eerst referenties en kijk welk schoonmaakbedrijf het beste bij jouw bedrijf past. Vraag bij verschillende schoonmaakbedrijven een vrijblijvende offerte op. Zo kun je de prijzen vergelijken en kijken welke diensten geleverd worden binnen jouw specifieke budget. De kosten gaan per schoonmaakbeurt flink naar beneden zoals je in bovenstaande tabel ziet.

Schoonmaakbedrijf Prijzen - Commercieel SchoonmaakTop 10 Schoonmaakbedrijven In Antwerpen - Prijzen & Reviews


Daarnaast is je kantoor het visitekaartje van je bedrijf en het eerste wat jouw klant ziet, dus het kan zeker de investering waard zijn. Zie onderstaande alinea voor meer informatie hierover. Waarmee rekening houden? Houd er rekening mee dat wanneer je een bedrijfspand huurt de schoonmaakkosten kunnen vallen onder .Vraag dus eerst bij de verhuurder wat de mogelijkheden zijn. Daarmee kan je namelijk flink geld besparen. My, Go helpt je graag Met de Matchmaker van My, Go vind je zonder zoeken direct het best passende schoonmaakbedrijf voor jouw huis of kantoor bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar.

Top 10 Schoonmaakbedrijven In Antwerpen - Prijzen & Reviews

3 Redenen Waarom U Beter Een Schoonmaakbedrijf Kunt Inhuren In 2022Schoonmaakfirma Antwerpen - Wij Staan In Voor De Periodieke Schoonmaak Van Uw Kantoorruimte.


De tarieven en prijsindicaties die op deze pagina worden vermeld dienen enkel als voorbeeld voor de te verwachten reinigingskosten per type opdracht. In ons werkgebied zijn nooit twee opdrachten hetzelfde. Om deze reden ontvangt iedere klant een vrijblijvend aanbod gebaseerd op zijn of haar unieke situatie. Zo kunnen wij, voor een nette prijs, altijd ons aanbod op uw persoonlijke wensen afstemmen.

zijn vrijgekomen hanteren wij vaste uurtarieven en prijzen voor het gebruik van verbruiksproducten en afvoeren van (medisch) afval. De eindprijs is afhankelijk van het totale gewerkte aantal manuren, gebruikte materialen / middelen, en aantal afgevoerde afvalcontainers en / of dozen medisch afval. Wij geven van tevoren altijd telefonisch of per mail een prijsindicatie, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

100,00 in rekening voor een volledige werkdag. Hier komen nog additionele kosten bovenop per opdracht, afhankelijk van de specifieke omstandigheden, denk aan kosten voor bijv. veiligheidszuigers, afzuigingsapparatuur, en afvalcontainers. Voor het ontgeuren van ruimtes / oppervlakken werken wij met vierkante meter prijzen. Voor de eerste 10 m2 rekenen wij €400,00.

Wat Kost Een Schoonmaakster Voor Burelen?

Kleinere geurverwijderingsopdrachten waarbij bijv. een kat in een hoek heeft geürineerd, of een hond die bij de voordeur heeft geplast liggen gemiddeld rond de €500,00. De wat complexere opdrachten liggen gemiddeld rond de €900,00. Voor de heel zware opdrachten, zoals woningen die compleet bevuild zijn geraakt door tientallen huisdieren kunnen de kosten oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Wij worden met regelmaat gebeld en gemaild met de vraag of wij ook ‘normale’ schoonmaakopdrachten uitvoeren, zoals het schrobben van vloeren, schoonmaken na een verhuizing, of andere reguliere schoonmaakopdrachten. , wij houden ons enkel bezig met de schoonmaak en reiniging van zwaar vervuilde locaties en andere extreme of uitzonderlijke situaties.

Buiten deze tijden, in het weekend, en op feestdagen zijn er toeslagen van toepassing op de arbeid- en transportkosten.* Alle bovengenoemde tarieven zijn gebaseerd op de inzet van 2 of 3 schoonmaaktechnici. Indien er meer dan 3 schoonmaaktechnici worden ingezet gaat vanzelfsprekend ook de prijs omhoog. Wanneer wij spreken over een volle werkdag refereren wij hiermee naar een maximale werkduur van 8 uur.* Er kan zowel contant als per pin betaald worden.

Schoonmaakfirma Antwerpen - Vraag Onze Schoonmaak Tarieven

Betalen op rekening is niet mogelijk voor particuliere klanten, voor zakelijke klanten is dit enkel mogelijk als zij aan een aantal factoren voldoen. Mocht er iets niet duidelijk zijn over onze tarieven of werkwijze, of heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via of mail ons direct via Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle soorten calamiteiten..

In het kort Een schoon kantoor is heel belangrijk voor een gezond bedrijf. Daarom doe je dit niet zelf, maar laat je het liever aan goede professionals over. Maar wat zijn eigenlijk gangbare schoonmaaktarieven? Kosten schoonmaakbedrijf per uur of per vierkante meter, De kosten voor een schoonmaakbedrijf worden in de regel per uur of per vierkante meter gerekend.

Vervolgens kunnen zij een offerte uitbrengen voor het ingeschatte aantal uren dat er voor de reiniging nodig is. Al deze zaken worden altijd netjes aangegeven in de offerte. Het kan overigens zo zijn dat je naast een prijs per vierkante meter ook nog een los starttarief of voorrijkosten betaalt voor het schoonmaken.

Schoonmaakfirma Antwerpen - Wij Staan In Voor De Periodieke Schoonmaak Van Uw Kantoorruimte.

De frequentie van schoonmaken Dagelijks, wekelijks of slechts een keer per jaar: de schoonmaakfrequentie bepaalt mede het uurtarief. Het tarief voor een eenmalige schoonmaak ligt soms iets hoger dan bijvoorbeeld het tarief voor een wekelijks schoonmaakbeurt. De te reinigen oppervlakte van het pand Voor kleine ruimtes geldt in de regel een hoger tarief, omdat het schoonmaakbedrijf vaak toch veel tijd moet vrijmaken om de opdracht uit te voeren.

Logischerwijs resulteert dit in een hoger uurtarief, maar daar staat weer tegenover dat de klus sneller geklaard is. De kosten voor schoonmaakmiddelen en apparatuur Zijn er al middelen in huis om mee schoon te maken? Of moet het schoonmaakbedrijf zelf zijn apparaten en reinigingsmiddelen meenemen? Dit is belangrijk, want materiaalkosten worden vaak ook meegenomen in het uurtarief.

Zoals hierboven beschreven verschilt dit per type schoonmaakopdracht. Veel schoonmaakbedrijven werken met kortingen, bijvoorbeeld als ze meerdere malen per week komen schoonmaken. BTW tarief op schoonmaak in 2021Er gelden zowel 9% en 21% BTW tarieven op schoonmaak in 2021, afhankelijk van het type schoonmaakopdracht. Het schoonmaken van woningen valt onder het lage BTW tarief van 9%.

Schoonmaakbedrijf Tarieven - Directe Online Prijs Voor Particulieren En Bedrijven

Schoonmaakbedrijf Tarieven - Directe Online Prijs Voor Particulieren En BedrijvenWat Kost Een Kantoor Schoonmaken? Prijs Per M2 En Per Uur


Over de zakelijke kosten van een schoonmaakbedrijf wordt gewerkt met het hoge BTW tarief van 21%. Reiniging van galerijen, trappenhuizen, liften en de buitenkant van woningen valt hier ook onder. Offertes van een schoonmaakbedrijf en de schoonmaakbedrijf prijzen zijn vaak gebaseerd op het tarief zonder BTW. Houdt hier rekening mee, wanneer je offertes opvraagt en leest.

Maar ook van de eventuele voorrijkosten en de schoonmaak frequentie. Om (hoge) voorrijkosten te voorkomen is het goed om een partij in jouw buurt te kiezen. Welke diensten worden er geleverd? Dit is helemaal naar je eigen wens af te stemmen. Voorbeelden van diensten die je kan afnemen zijn volledige kantoor schoonmaak, vervangen van prullenbakken, sanitaire reiniging etc.